Zoek jij Nederlandstalige softwareontwikkelaars?

Junior softwareontwikkelaarsErvaren softwareontwikkelaars

Waar werken onze softwareontwikkelaars?

EN NOG VEEL MEER ORGANISATIES.

HET KOST ONS 12 WEKEN OM JOUW TOEKOMSTIGE JUNIOR SOFTWAREONTWIKKELAAR OP TE LEIDEN

Junioren

Met de huidige arbeidskrapte is het lastig om talentvolle softwareontwikkelaars te vinden en te behouden. Door een detavast-constructie te hanteren bouw jij met Qien aan de continuïteit in jouw IT teams.

De trainees volgen een intensieve 12 weken durende opleiding. Vervolgens detacheren wij onze trainees 12 maanden bij jouw organisatie. Na afronding van deze 12 maanden heeft jouw organisatie de mogelijkheid om
de trainees kosteloos over te nemen. Na de overname hebben de junioren een 2 jaar durende studieovereenkomst.

Onze trainees leren door te doen. Deze praktische leermethode zorgt ervoor dat de trainees de stof snel eigen maken. Ze ontwikkelen met de Scrum methodiek een applicatie. Wij kunnen maatwerk leveren waardoor de trainees extra snel inzetbaar zijn.

Onze trainees tonen hun kennisniveau aan door officiële Oracle of Microsoft certificeringen te behalen. Ook behalen onze trainees het PSM-1 scrumcertificaat.

Wij vinden soft skills net zo belangrijk als hard skills. Daarom volgen onze junioren een intensief soft skills programma. Jij geeft aan welke 10 competenties voor jouw organisatie belangrijk zijn. Vervolgens trainen wij onze junioren op die competenties.

Natuurlijk hebben wij er het volste vertrouwen in dat onze junioren een waardevolle toevoeging zullen zijn voor jouw organisatie. Wij voeren veel evaluatiegesprekken zodat wij tijdig bij kunnen sturen mocht dat nodig zijn. Mocht er onverhoopt toch geen match zijn dan is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

ONZE ERVAREN ONTWIKKELAARS KUNNEN METEEN MEEDRAAIEN IN JOUW SOFTWAREPROJECTEN

Ervaren ontwikkelaars

Met het inhuren van Qien softwareontwikkelaars haal jij ervaren gecertificeerde ontwikkelaars in huis. De Qien ontwikkelaar houdt zich continue bezig met het ontwikkelen in de nieuwste Java, .Net en PHP technologieën, frameworks en methodieken. Hiermee haal jij een ontwikkelaar in huis die in bezit is van actuele kennis. Kennis die is opgedaan bij werkzaamheden op projecten bij verschillende organisaties en door het continue bijscholen van de theorie.

Onze ontwikkelaar bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, is gewend om snel te schakelen en levert het werk binnen de afgesproken tijd op.

Qien ontwikkelaars zijn mentor, coach en/of docent voor Qien Junior ontwikkelaars en kunnen voor jouw organisatie dan ook een toegevoegde waarde hebben door een voortrekkersrol in een ontwikkel- of scrumteam op te pakken.

De Qien ontwikkelaar woont op niet meer dan een uur reistijd van jouw organisatie en is voor maximaal 32 uur per week in te huren op basis van detachering. De overige uren heeft de ontwikkelaar nodig om extra kennis op te doen, junioren te coachen en/of te doceren.

Waarom kiezen voor Qien?

90% van onze klanten komt na het afnemen van één van onze developers terug voor meer.

Gemiddeld is onze opleiding 33,3% langer dan de opleiding bij andere opleiders.

Korte lijnen waardoor wij snel kunnen schakelen.

Wat zeggen anderen over Qien?

“Qien is voor ons de poort naar een goede instroom van junior developers. Door hun kwalitatief goede wervingsprocedures en een intensieve trainingsperiode, is Qien erin geslaagd om twee gemotiveerde en talentvolle junior developers aan te brengen. Door de blijvende begeleiding en coaching door Qien op zowel soft-als hardskills, weten de trainees zich snel en goed te ontwikkelen. Hiermee wordt de meerwaarde in dit partnerschap al snel concreet.’’ 

Steven Dorrestijn, Divisiemanager Product en Support – e-Village

Wat zeggen onze trainees over Qien?