“Technology is nothing. What’s important is that you have a faith in people,
that they’re basically good and smart, and if you give them tools, they’ll do wonderful things with them.”

– Steve Jobs –

Over ons

Ons doel is het opleiden van de beste software developers en deze op de gaafste plekken aan het werk te krijgen. Dit willen wij bereiken door het beste traineeship van het land te creëren waar vakinhoudelijke kennis, praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling de pilaren van zijn. Ook hechten wij veel waarde aan of iemand past in met onze cultuur. Onze cultuur is opgebouwd uit de volgende kernwaarden;

Verbindend

Verbindend in de grote zin van het woord. Door een persoonlijke aanpak willen wij bij elke fase van jouw ontwikkeling zijn. Wij willen jouw brug naar een succesvolle toekomst zijn. Tevens verbindt Qien leergierige Young Professionals die geen IT-achtergrond hebben met de IT-markt. Daarnaast is de verbondenheid tussen de externe medewerkers groot maar ook die tussen de externe en interne medewerkers. Qien is een jong en energiek bedrijf met maar één laag. In onze cultuur staan comfort en openheid centraal. Je krijgt veel vrijheid maar er is ook veel ruimte voor begeleiding. De deur staat altijd open mocht je hulp nodig hebben of gewoon een gesprek willen voeren.

Innovatief

Bij Qien kijken wij graag naar de toekomst. Op kantoor kunnen wij uren praten over hoe de toekomst eruit gaat zien. Zo bespreken wij regelmatig de Netflix series Black Mirror of Blockchain in onze sollicitaties. Ook in onze acties zijn wij innovatief, dit blijkt o.a. uit onze Conversational Interface waarmee wij proberen de verschillende behoeften van de verschillen websitebezoekers te vervullen. Daarom zoeken wij trainees met een visie, wij zijn geïnteresseerd in hoe jij denkt dat de toekomst eruit gaat zien! Maar ook welke rol technologie hierin speelt.

Ondernemend

Wij stimuleren ondernemerschap, zowel bij onze werknemers als bij onze trainees. Zo is onze talentscout Jack altijd bezig met zijn business ideetjes; hij coacht mensen om gezonder te leven, onderhoudt een website en importeert producten  vanuit Azië om die vervolgens in Engeland te verkopen. Ook stimuleren wij het ondernemend karakter van onze trainees. Zo is deze website volledig door onze trainee Nienke gecodeerd en wat zijn wij daar blij mee!

Fun

Vaak zijn de Playstation en Xbox het eerste wat de kandidaten tijdens de sollicitatiegesprekken opvalt. Sommige spotten ook de pokerkoffer en/of de flessen drank. Wij vinden het belangrijk dat er een balans is tussen werk en fun. Er wordt na het werk dan ook regelmatig een biertje gedronken en een spelletje gespeeld. Sterker nog, één van onze criteria tijdens de sollicitatiegesprekken is “zouden wij met hem/haar een biertje kunnen drinken”. Ook organiseren wij een aantal keer per jaar een leuke avond voor onze trainees waarop er spelletjes worden gespeeld, naar de kroeg gegaan wordt of andere leuke activiteiten gedaan worden.

Over ons

Dennis Kooijman

Managing Partner

Hamid Haloti

Managing Partner

Jack Corrigan

Growth Marketer

Paul Veen

People Manager

Mieke Holtman

Financieel medewerker

Cora de Lima-Roos

Office Manager