Een succesvolle opleiding begint bij goede trainers

Onze trainers hebben jaren ervaring in het geven van IT-opleidingen aan mensen die weinig tot geen IT-ervaring hebben.
Neem contact op!

Goede trainers zijn moeilijk te vinden, 
gelukkig hebben wij het werk voor u gedaan.

Zet onze trainer in voor een halve of hele dag.

Heeft u voor een gedeelte van u opleidingstraject de kennis niet in huis? Zet onze trainers in voor die dagen. Onze trainers zijn flexibel inzetbaar. Zet ze voor een dag of een dagdeel in.

Zet onze trainer in voor een heel traject.

 Heeft een trainingsprogramma, maar niemand in huis die uw training kunt geven? Zet onze trainers in om uw trainingsprogramma te doceren. Zodat uw medewerkers kunnen groeien.  

Laat ons de totale opleiding verzorgen.

Weet u wat uw medewerkers aan het einde van een traject moeten kunnen, maar weet u niet wat daar voor nodig is. Laat ons uw opleidingstraject ontwerpen en geven. 

Voor wij hebben wij mensen opgeleid?

Waar kunt u trainers van Qien voor inzetten?

Java

PHP

HTML5 & CSS3

Scrum

C# / .NET

JavaScript

SQL

Soft Skills

Waarom kiezen voor Qien trainers?

Ervaren trainers

Onze trainers hebben veel ervaring met het omscholen van mensen met weinig tot geen IT ervaringen. Hierdoor kunnen onze trainers situaties op verschillende manieren uitleggen. Zodat bij iedereen het kwartje valt. 

Flexibel inzetbaar

Onze trainers zijn flexibel inzetbaar. U kunt kiezen om de trainers voor een dagdeel/ een dag of meerdere dagen in te zetten. Ook kunnen wij voor u de hele opleiding verzorgen. 

Nederlandstalige 

Onze trainers zijn Nederlandstalig. Onze opleidingen worden in het Nederlands gegeven. Hierdoor kunnen de deelnemers zich volledig focussen op het ontwikkelen van IT-vaardigheden.