Het beste IT-traineeship van Nederland. Volgens ons dan 😉.

Word opgeleid tot softwareontwikkelaar en ga na 12 maanden in dienst bij de tofste bedrijven. Start op 5 oktober 2020 in Utrecht.
Meld je aan!

Wat levert het jou op? 

Goed startsalaris €2300, zonder toelatingskosten.
Gemiddeld een maand langere opleiding dan bij andere IT traineeships.
Wekelijkse evaluatiegesprekken tijdens de opleiding. 
Kleine groepen dus veel persoonlijke aandacht. 

Waarom kiezen voor Qien?

Als je ‘’IT traineeship’’ op Google zoekt dan vind je honderden opties. Er is keuze genoeg, maar hoe maak je de juiste keuze voor jou? In deze post geven wij graag wat meer informatie over hoe je deze keuze zo goed mogelijk voor jezelf kunt maken. Laten we eerlijk zijn: op het eerste oog lijken veel opleiders hetzelfde aan te bieden. Je volgt een hard skill opleiding, een soft skill opleiding, behaalt dezelfde certificeringen en wordt vervolgens 1 à 2 jaar gedetacheerd bij een opdrachtgever. Toch zit er wel degelijk verschil tussen de verschillende IT traineeships.

Het aanbieden van IT opleidingen is voor bedrijven enorm duur. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor trainees in een korte tijd op te leiden. Daarom is het belangrijk te weten uit hoe lang de training duurt. Door de hoge kosten kiezen veel bedrijven ervoor junioren op te laten leiden door softwareontwikkelaars met weinig ervaring. Daarom is het belangrijk om te weten wie de trainer/trainers is/zijn. Daarnaast kan leren programmeren een enorme uitdaging zijn. Het is daarom handig om te weten hoe je begeleid wordt. 

Wij snappen dat leren programmeren enorm lastig is. Daarom kiezen wij ervoor om een opleiding van 16 weken (waarvan 4 weken zelfstudie) aan te bieden. Dit is een stuk langer dan andere opleiders die vaak maar 8 weken opleiding bieden. Ook begrijpen wij hoe belangrijk een goede trainer is. Daarom zetten wij voor al onze trainingen senior softwareontwikkelaars of senior softwaredocenten in. Tot slot valt of staat het succes van een traineeship volgens ons bij een uitstekende begeleiding. Daarom werken wij in kleine klassen en voeren wij tijdens de opleiding iedere week evaluatiegesprekken. Zodra jij gedetacheerd wordt, voeren wie maandelijks of tweemaandelijks (ligt aan de opdrachtgever) evaluatiegesprekken.

Qien vindt een leuke persoonlijke sfeer, goede inhoudelijk opleidingen en uitstekende begeleiding belangrijk om jou succesvol op te leiden tot softwareontwikkelaar. Daarom organiseren wij veel FIFA20 toernooien en borrels, focussen wij ons écht op programmeren, zijn onze opleidingen langer dan die van andere IT-traineeship aanbieders en voeren wij gedurende de opleiding elke week evaluatiegesprekken, terwijl andere dit soms maar één keer per twee maanden doen. Dit is waar het volgens ons om gaat en daarom hebben wij het beste softwareontwikkelaar traineeship van Nederland ?.

Negentig procent van onze trainees had voordat zij bij Qien kwam geen IT-ervaring. Wij zijn altijd op zoek naar proactieve, communicatieve en leergierige mensen.  

Waarom kiezen voor Qien?

4 weken thuisstudie:
Krijg opdrachten waar je thuis mee aan de slag kan;

12 weken opleiding:
4 dagen per week klassikaal, 1 dag thuisstudie;
Leren programmeren door opdrachten te maken;
Applicatie ontwikkelen in een scrum team;
Certificeringen behalen;
12 evaluatiegesprekken;

Uitgebreid soft skill traject:
Kennissessies;
Coachgesprekken;
Intervisies.

12 maanden detachering:
Na 12 maanden overname door de klant.

Waar werken onze medewerkers?

De sollicitatieprocedure

Ben jij dit?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • 0-3 jaar programmeerervaring;  
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent een talent met ambitie om je te ontwikkelen tot Full Stack Developer.

Wat zeggen onze trainees over Qien?

1. ONTVANG IK SALARIS TIJDENS HET TRAINEESHIP?

Ja, wij betalen vanaf het moment dat je praktijkervaring opdoet bij de klant. Wij betalen €2300 bruto per maand. Begrijp dat wij en onze klanten veel investeren in jouw ontwikkeling.

2. IN WELKE TAAL WORDT DE OPLEIDING GEVEN?

Onze traineeships worden in het Nederlands gegeven. Daarom zijn onze traineeships niet geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet beheersen.

3. WAT BETEKENT VOLTIJD?

Dit betekent dat je 40 uur per week bezig bent met software ontwikkeling. Hierdoor is het niet mogelijk naast het traineeship te werken of te studeren.

4. ZIJN ER INSCHRIJFKOSTEN VOOR DE TRAINEE?

Nee, die zijn er niet.

5. IK HEB EEN BEDRIJF EN IK ZOEK SOFTWAREONTWIKKELAARS?

Top, neem contact op met info@qien.nl

6. IK HEB EEN BEDRIJF EN WIL MIJN EIGEN MENSEN LATEN OPLEIDEN. IS DIT MOGELIJK?

Ja, dat is mogelijk. Graag contact opnemen met info@qien.nl

7. IK VOLDOE NIET AAN DE INSTAPEISEN. ZAL IK ALSNOG SOLLICITEREN?

Ja, graag.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
    Upload hier jouw CV