Volg een opleiding tot IT-consultant met baangarantie!

Word opgeleid tot implementatie consultant en ga na 12 maanden in dienst bij Forza Consulting. Start in maart 2021 in Utrecht.

Vacature sluit op 1 juni 2021

Meld je aan!

Wat levert het jou op? 

Een maandsalaris van €2300 bruto op basis van 40 uur per week.
Een opleiding tot JD Edwards consultant.
Een jaarcontract bij Qien en vervolgens een contract bij Forza Consulting. 
25 vakantiedagen per jaar.
Toekomstbestendige vaardigheden voor de snel veranderende arbeidsmarkt.
Wekelijkse evaluatiegesprekken tijdens de opleiding. 

Wat bieden wij aan?

Voor onze opdrachtgever Forza Consulting starten wij een traject om jou op te leiden tot JD Edwards consultant. JD Edwards is een ERP softwarepakket dat organisaties helpt bij het efficiënt en transparant maken van bedrijfsprocessen. In de functie van JD Edwards consultant hou jij je bezig met het in kaart brengen van bedrijfsprocessen en het integreren en beheren van de op maat gemaakte JD Edwards omgeving voor klanten.

 Het traject begint met een opleiding van 10 weken waarin je alles leert over JD Edwards. Deze opleiding is gedeeltelijk zelfstudie en gedeeltelijk klassikaal. Na de opleiding krijg je van Qien een jaarcontract en word jij gedetacheerd bij Forza Consulting. Zodra het jaarcontract bij Qien afloopt treed jij in dienst bij Forza Consulting.  

 Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat gespecialiseerde dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Zij ontzorgen haar klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards en verzorgt de JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Dit doet ze met 50 professionals en een selecte groep aan partners. De cultuur bij Forza kenmerkt zich als flexibel en er is sprake van heldere communicatie met korte lijnen. De medewerkers van Forza zijn toegewijd en zetten zich graag als team in om de juiste resultaten te behalen.

 Als opdrachtnemer van Forza vindt Qien een leuke persoonlijke sfeer, goede inhoudelijk opleidingen en uitstekende begeleiding belangrijk om jou succesvol op te leiden tot junior JD Edwards- Consultant. In ons traject word je goed begeleid in het leren van hardskills die nodig hebt als JD Edwards Consultant en begeleiden wij je in jouw soft skills. De gouden combinatie voor jouw nieuwe IT carrière.

Wat ga je doen?

 • Klantspecifieke functionele ontwerpen maken;
 • Het opbouwen en onderhouden van een sterke klantrelatie;
 • Het zorgen voor een optimaal gebruik van het systeem door gebruikers te trainen, te adviseren en te ondersteunen;
 • Vertalen van bedrijfsspecifieke wensen naar systeemvereisten en systeeminstellingen;
 • Het bieden van support / onderhoud van de JD Edwards systemen.

Waar werken onze medewerkers?

Wie zoeken wij?

 • Ambitie om door te groeien binnen de organisatie Forza;

 • Interesse in financiële processen;
  Je vindt het leuk om en hebt kennis

 • van projectmatig werken;
  Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;

 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;

 • Bereidheid om te reizen;

 • Kennis van financiële processen is een pré.

Wat kun je van Qien verwachten?

We gaan je helpen bij jouw ontwikkeling als JD Edwards Consultant. Je begint bij ons in een training om alle ins en outs te leren van het werken met het ERP pakket JD Edwards. Daarnaast gaan we jouw kennis op de financiële stroom en processen bijleren. Dit doen wij tijdens de opleiding.

 Na afronding van de opleiding ga je jouw eerste stappen zetten op de werkvloer bij Forza Consulting. Op de werkvloer zal je worden begeleid door de seniors van Forza Consulting. Ondanks dat we een gezonde dosis zelfstandigheid verwachten, vinden we het belangrijk dat je goed wordt begeleid. We staan dan ook altijd voor je klaar. Mocht je vragen hebben dan kun je op de werkvloer altijd terecht bij een van je collega’s van Forza Consulting. Daarnaast voeren we vanuit Qien regelmatig evaluatiegesprekken om jou te ondersteunen in je ambities.

De sollicitatieprocedure

1. ZIJN ER INSCHRIJFKOSTEN VOOR JOU?

Nee, die zijn er niet.

2. IN WELKE TAAL WORDT DE OPLEIDING GEVEN?

De opleiding wordt in het Nederlands gegeven. Daarom is deze opleiding niet geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet beheersen.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. file size: 128 MB.
  Upload hier jouw CV